Monday 28 April 2014

Budapest a következő tribün

Az Intersteno a gyors- és gépírók világszövetsége, amely immáron 14. éve, hogy az internetes megmérettetést szervezi és navigálja. A versenyidőszak mintegy 5-6 hét, ez idő alatt akár 16 nyelvből is megpróbálhatják magukat a résztvevők. Fontos a minőség (maximált hibahatár) és a mennyiség (minimum leütésszám) - az országonkénti elvárásoktól akár eltérően, saját mérce szerint.

Az idei Intersteno internetes verseny május 9-ig áll a versenyzők rendelkezésére, ámbátor gyakorlati tapasztalat, hogy a záró időpont valójában a vasárnap 24 óra.Az Intersteno két évenként, minden páratlan évben személyes megjelenésen alapuló világversenyeket szervez konferenciák keretében. Nagy megtiszteltetés, hogy 2015-ben az 50. konferenciának Budapest (Magyarország gyönyörű fővárosa) ad otthont.


A honlap sajnos egy központi linken működik, ami azt jelenti, hogy a menük megnyitása után frissítve elölről kell a lépéseket megtenni. Ezért a részeredmények megtekintése időnként macerás, azonban remekül le van bontva korcsoportokra a hosszú eredménylista.

A belgiumi központi link
A magyar csapat részeredménye (2014)

No comments:

Post a Comment